Leidingwerk

!

Installatiekoopjes.nl is uw leverancier voor messing knelkoppelingen. Wij leveren diverse merken als bijvoorbeeld VSH, Bonfix, Giacomini en Comfort. We hebben een uitgebreid assortiment met koppelingen, knieën, T-stukken, puntstukken, kruisstukken, schroefbussen, muurplaten en verlopen.

 

Naast knelkoppelingen leveren wij het Viega Pexfit is het perssysteem dat geschikt is voor drinkwater, gas- en verwarmingsinstallaties. De buizen zijn van PE-Xc en de perskoppelingen zijn van brons in combinatie met een RVS pershuls. De koppelingen zijn zowel met de handperstang als elektrisch te persen. Het systeem is hygiënisch veilig.

 

Viega pexfit perskoppelingUponor MLC perskoppeling

Tevens levert Installatiekoopjes.nl de perskoppelingen van het gerenommeerde merk Uponor. Deze MLC koppelingen zijn messing vertind. Ze hebben een gefixeerde pershuls na het persen laat de gekleurde aanslagring los. De perskoppelingen zijn te persen zonder te ontbramen. In onze webshop vindt u Uponor perskoppelingen van water en cv installaties. De Uponor koppelingen voor gas kunt u telefonisch bij ons bestellen.

 

Uponor perskoppelingenVSH knelkoppelingenViega perskoppelingenBonfix knelkoppelingenComfortline knelkoppelingenGiacomini knelkoppelingen

Installatiekoopjes.nl is het grootst in klein materiaal. Wij hebben de laagste prijzen en een grote voorraad! Bekijk de pers- en knelkoppelingen in onze webshop bij leidingmateriaal of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag!