thumb schakelmateriaal

Schakelmateriaal

Online schakelmateriaal: één klik verwijderd van de beste deal.

 

Installatiekoopjes.nl is het adres voor al uw installatiemateriaal. Wij zijn niet alleen groot in goedkope zonnepanelen, maar zijn ook hét adres voor particulieren en bedrijven op het gebied van verwarming, leidingwerk, lampen, bevestigingsmateriaal, sanitair, elektro materiaal en kranen.

!

Snel en goedkoop online uw schakelmateriaal aanschaffen? Ook dat is geen punt bij Installatiekoopjes.nl. Het concept van Installatiekoopjes.nl is innovatief en sterk door de eenvoud.

 

Duwi schakelmateriaal

Goedkoop online stopcontacten, dimmers en schakelaars aanschaffen doet u bij Installatiekoopjes.nl. Voor de klant die kiest voor gerenommeerde merken, hebben wij Busch & Jaeger, Berker, Jung of Gira. De meesten zullen echter kiezen voor het veel voordeligere merk Düwi dat net zo degelijk is. Düwi is ons populairste merk en dat is niet voor niets. Düwi is leverbaar in de serie Quadro, Everluxe, Primaluxe, Eco, Planoluxe en Aqua. Dit Duitse merk bestaat al heel lang en hun producten hebben zich door de jaren heen uitstekend bewezen.

 

In plaats van naar de groothandel te gaan voor goedkoop en degelijk materiaal kunt u bij ons vanuit uw bureaustoel het materiaal kopen wanneer u dat nodig heeft. Wij verzorgen een snelle en goedkope levering. Heeft u grote hoeveelheden van hetzelfde product nodig? Ook dat is geen probleem wij hebben een ruime voorraad.

Bekijk onze webshop voor al ons goedkope online schakelmateriaal, kranen, verwarming, gereedschap en andere producten. Wilt u meer informatie? Kom dan langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!