thumb radiatoren

Verwarming

Met een cv ketel en radiatoren van Installatiekoopjes.nl zit u er altijd warmpjes bij.

!

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop om een cv ketel en radiatoren te kopen? Installatiekoopjes.nl levert uitsluitend betaalbare kwaliteitsradiatoren van bekende merken als Brugman en Thermrad. We hebben al onze radiatoren zorgvuldig geselecteerd op prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij ons altijd de hoogste kwaliteit zonder dat u daarvoor te veel betaalt. Tevens levert Installatiekoopjes.nl een uitgebreid assortiment cv ketels van Intergas, Atag en Remeha tegen vaste lage prijzen. Deze gerenormeerde merken staan bekend om hun uitstekende prijs, kwaliteit, service en garantie! Onze ongelofelijk lage prijzen zijn één van de redenen waarom klanten naar ons toe blijven komen.

 

De keuze van uw ketel heeft te maken met de situatie bij u thuis. De meest verkochte ketels zijn combiketels.Deze zorgen voor een aangenaam warme woning én voor warm water uit de kraan. De soort woning waarin u woont, is van grote invloed op de cv-ketel die u nodig heeft. Een oude, vrijstaande boerderij vereist bijvoorbeeld een cv-ketel met veel meer vermogen dan een nieuw huis dat volledig geïsoleerd is.

Intergas cv ketelRemeha cv ketelAtag cv ketel

De CW-klasse (Comfort Warm water) geeft het warmwatercomfort van de combiketel aan. Wilt u tegelijkertijd op meerdere plaatsen in uw huis over warm water beschikken? Dan is een cv ketel met een hoge CW-waarde (CW5 of CW6) voor u de beste keuze. Dit geldt tevens als u bijvoorbeeld als u een regendouche heeft.Een CW3 ketel levert gemiddeld 10 liter tapwater van 38 graden. Bij een CW4 ketel is dit 13,5 liter en bij een CW5 is dit al 16 liter. Voor mensen die echt heel veel warm water willen is er tevens een CW6 ketel deze levert maar liefst 22 liter per minuut!

 

Wilt u onze producten eerst eens in het echt zien? Kom dan eens langs in onze winkel in Sint Jacobiparochie, Friesland. Wilt u meer informatie hebben over welke radiatoren en welke cv ketel voor u de beste keuze is? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Ondertussen vindt u in onze webshop uitgebreide afbeeldingen en beschrijvingen van onze producten.

 

Intergas cv ketelsRemeha cv ketelsAtag cv ketelsBrugman radiatorenThermrad radiatoren